Cmc Reklam ve Mimarlık
Led Tabela
Buradasınız: Anasayfa / BLOG
18 Şubat 2022, Cuma
Led Tabela
En revaçta olan tabela çeşitleri arasında ilk sıralarda geleni led tabela çeşitleridir. Led ışık sisteminin reklam sektörüne girişiyle olağanüstü tasarımlar ortaya çıkmıştır. 10 yılı aşan kullanım süreleri ve şık görünüşleri tercih sebepleri arasındadır.
Led Tabela

Tabelalar belki de reklam usulleri arasında en eski yöntemlerden birisidir. Yüzlerce yıl öncesinde en ilkel şartlarda hazırlanmış tabelalar, günümüzde farklı yorumlarıyla hala en etkili reklam tasarımları arasında yer almaktadır. Teknolojik gelişmelerin, her gün farklı şekillerde reklam türlerini desteklemesi sonucu, birçok farklı tarzda tabelalar yapılabilmektedir.

Led Tabela Firmaları

En rovanşta  olan tabela çeşitleri arasında ilk sıralarda geleni led tabela çeşitleridir. Led ışık sisteminin reklam sektörüne girişiyle olağanüstü tasarımlar ortaya çıkmıştır. Led tabelaların 10 yılı aşan kullanım süreleri ve şık görünüşleri tercih sebepleri arasındadır.

Let tabelalar bilgilendirme amaçlı yön ve bölge belirtme amaçlı olarak da kullanılan bu tür tabelalar, hayatın her alanında sık sık gördüğümüz görsel güzellikler yaratmaktadır. Firma sahipleri tarafından diledikleri arka fonlar üzerinde tasarlanabilen led tabela, aşağı, yukarı, sağa, sola doğru akması sağlanabilen kayan yazılarla farklı amaçlar için de kullanılabilmektedir.

Led Tabela İstanbul

Led tabelalar firmaların isteği doğrultuda logo, sembol ve firmaları anımsatan şekillerde tasarıma uygun hale getirilmektedir. Reklam ajansımız her türlü renk ve şekillerle desteklenen led tabela üretimlerinde en yüksek kalite ve işçilikle hizmet vermektedir. Profesyonel tasarım uzmanı çalışanlarımız ile en görkemli led tabela uygulamaları en uygun fiyatlarla yapılmaktadır.

Led Tabela Farkındalık Yaratır

Tüm sektörlerde farklı amaçlara uygun olarak yapılan led ışıklı tabelalar, gece gündüz ayrımı yapmadan farkındalık yaratmak için kullanılır. Led tabelalar ticaret merkezleri, kalabalık toplulukların oluştuğu caddeler, kurumsal firmaların tanıtımı gibi birçok kamusal alanda görmeye alıştığımız tabelalardır.

İnsanların ilgisini çekerek, tanıtıma önemli destekler sağlayan led tabela, imalat aşamasından kullanım alanlarına, montajına kadar uzmanlık gerektiren bir iştir. Led tabela hazır paneller üzerinde yapılan ışıklandırmalar 16x32 boyutlarında levhalar kullanılarak yapılmaktadır. led tabelalar ancak paneller birleştirerek daha geniş uygulama alanları yaratılmaya müsaittir.

Led Tabela Fiyatları

Bilgisayar destekli olarak hazırlanan led  tabelalar, isteğe bağlı olarak farklı renklerde ışıklarla hazırlanabilmektedir. Led tabelalarda kullanılan led ışıklar, kaliteli olmadığı takdirde çok kısa sürelerde yağmur sularından etkilenerek arızaya sebep olabilmektedir. Bu sebeple led tabelalarda kaliteli malzeme kullanımı fazlasıyla önem kazanmaktadır.

Led Tabela Çözümleri

Firmaların kampanya dönemlerinde sıkça kullanılan led tabelalar, en etkili tanıtım araçlarından biri haline gelmiştir. Led tabela ve ışıklandırma sistemleri konusunda, Farklı tasarımlar ve görsel zenginlik arayan tüm müşterilerimizin hizmetindeyiz.

 

Adalar Led tabela, Arnavutköy Led tabela, Ataşehir Led tabela, Avcılar Led tabela, Bağcılar Led tabela, Bahçelievler Led tabela, Bakırköy Led tabela, Başakşehir Led tabela, Bayrampaşa Led tabela, Beşiktaş Led tabela, Beykoz Led tabela, Beylikdüzü Led tabela, Beyoğlu Led tabela, Büyükçekmece Led tabela, Çatalca Led tabela, Çekmeköy Led tabela, Esenler Led tabela, Esenyurt Led tabela, Eyüpsultan Led tabela, Fatih Led tabela, Gaziosmanpaşa Led tabela, Güngören Led tabela, Kadıköy Led tabela, KağıthaneLed tabela, Kartal Led tabela, Küçükçekmece Led tabela, Maltepe Led tabela, Pendik Led tabela, SancaktepeLed tabela, Sarıyer Led tabela, Silivri Led tabela, Sultanbeyli Led tabela, Sultangazi Led tabela, Şile Led tabela, Şişli Led tabela, Tuzla Led tabela, Ümraniye Led tabela, Üsküdar Led tabela,  Zeytinburnu Led tabela

 

Etiketler
bina tabelası
tabela
cmc reklam
Sizleride Aramızda Görmek Dileğiyle...