Cmc Reklam ve Mimarlık
Kapı Tabela
Buradasınız: Anasayfa / BLOG
18 Şubat 2022, Cuma
Kapı Tabela
Kapı Tabela ; genel anlamıyla yer belirlemek, işaret etmek, görsel etki oluşturmak, tarzında farklı amaçlar için kullanılan etkili tanıtım uygulamalarıdır.
Kapı Tabela

Ofis Kapı Tabelası

Kapı Tabela ; genel anlamıyla yer belirlemek, işaret etmek, görsel etki oluşturmak, tarzında farklı amaçlar için kullanılan etkili tanıtım uygulamalarıdır. Basit metal yüzeylerin üzerine boya ile yazılan tabela uygulamaları, artık bilgisayar destekli olarak muhteşem görsellik sağlayan ürünler haline gelmiştir.

 

Kapı İsimlikleri ve Yön Tabelaları

Farklı amaçlar için kullanıldığı gibi, farklı birçok malzemeler kullanılarak yapılan her tabela, tanıtım amaçlarına uygun tasarlandığında önemli etkiler sağlamaktadır. Eskiden sadece firma ismi yazılı olan boyanmış tabelalar, artık yerlerini kurumların olağan üstü Showlar yaptıkları alanlara bırakmış durumdadır.

 

Tabela Pleksi Kapı Tabela

Firmaların kullanım amaçlarına ve kullanmak istedikleri alanlara göre farklı tasarımlar kullanılarak her türlü tabela imalatı yapılabilmektedir. Işıklı veya ışıksız olarak her türlü zemine monte edilebilen tabelalar, hayatın her alanına nüfuz etmiş durumdadır.

 

Kapı Giriş Tabelaları

Tüm tabela çeşitlerinde üstün tasarım kabiliyeti ve imalattaki özenli çalışmalar ile hizmet veren ajansımız, ileri teknoloji ürünü yazılımlarla desteklenen muhteşem çalışmalar yapmaktadır. Reklam sektöründeki geniş müşteri portföyümüz ve geçmiş tecrübelerimiz ışığında, tüm müşterilerimize ayrıcalıklı tasarımlar hazırlıyoruz.

 

Tabela Çeşitleri

Birçok farklı malzeme kullanılarak, farklı amaçlar için tasarlanabilen tabelalar, uygulama alanlarına bağlı olarak da farklılıklar gösterebilmektedir. Bazı tabelalar kurumların kimliğine saygınlık katan vakar görünümlü olurken, bazı tabelalar bulunduğu yerde karnaval havası yaratacak tarza olabilmektedir. Uygulama amaçlarına göre farklılıklar gösteren tabela çeşitleri,

 

  • Kutu Harf Tabela
  • Kapı Tabela
  • Işıklı Tabela
  • Totem Tabela
  • Çatı Tabelası
  • Vinil Germe tabela
  • Paslanmaz Kutu harf tabela
  • Paslanmaz krom kutu harf tabela
  • Işıklı Kapı Tabelası

Yapılması düşünülen tüm tabela çeşitleri mutlaka, uzmanlık ve hassas işçilik gerektiren reklam araçlarıdır. Birçok üst düzey şirketten küçük esnafa kadar her alanda kullanıldığı için, tüm ortak alanlarda karşımıza çıkmaktadır.

Görsel kirliliğe meydan verilmemesi için profesyonel tasarımlar gerektirir. Yapılan her tabela kurumların tanıtımına yönelik olduğu gibi, şehrin yapısına da katkı sağlayacak biçimlerde olmalıdır.

Günümüzde devlet kurumlarında bile sıkça kullanılmaya başlayan görkemli tabelalar, insanların yaşam alanlarına yakışır görünümde olmalıdır.

 

Işıklı Ofis Kapı Tabelaları

Firmamız İmalat aşamasından başlayarak, yerlerine montaj edilene dek süren tüm aşamalarda olağan üstü emek ve özenle çalışmalar yapmaktadır. Ajans personelimiz, Her amaca yönelik modern tasarım ürünü tabela taleplerinizde 7/24 müşteri hizmetleri vermektedir.

Sizleride Aramızda Görmek Dileğiyle...